5/03/2017

Everything, Everything: la pel·lícula

Hey Ravens! Ho sé, ho sé, ha passat més d'un mes de que vaig penjar algo en català, però he estat molt ocupada. A més, he estat fent aquest post en anglès i el de frases, el qual no ha estat possible fer en català perquè, bé, moltes frases no tindrien sentit.

Així doncs, torno a ser aquí amb una entrada, i és sobre un llibre esmentat en més d'un post, el qual ha estat portat a la gran pantalla. Es tracta d'Everything Everyhing. Es va estrenar als Estats Units el 19 de maig, però no la podrem veure a Espanya fins el 25 d'agost. I per Déu, tan de bo poguéssim!
Com he dit abans, va ser un dels meus llibres preferits de l'estiu 2016. Em vaig enamorar dels personatges, de l'argument, simplement de tot, tot. L'espera fins al gran dia es farà un xic llarga (per no dir molt). Igual que tantes altres vegades, tinc por que no sigui tant bona com m'espero, però sé que fins ara les crítiques han estat bones, i això calma una mica la meva ansietat.

Abans de deixar per acabat aquest post, m'agradaria afegir els dos tràilers oficials que s'han fet (ATENCIÓ: són en anglès). També afegiré algunes captures de pantalla de vídeos que he vist, parts de les quals considero importants a la pel·lícula. Si seguir l'instagram oficial de la Everything Everything Film, podreu mirar moltíssims víideos de la pel·lícula, els quals crec que us agradaran. Malgrat això, mireu-los a consciència, ja que em dona la sensació que he vist gran part de la pel·lícula, ja.
També hi ha un tràiler d'emojis, el qual és molt interessant, ja que et posa al dia de la història (què passa, qui hi ha, etcètera, etcètera...).
Aquí teniu el link al perfil, al qual podeu accedir clicant a la icona d'Instagram.

Aquí teniu també les captures de les quals us he parlat. Hi haurà una explicació curta de cada foto. Si us plau deixeu comentaris si no esteu d'acord amb la meva opinió.
- La Carla, la infermera de Maddy. Sempre l'ha ajudat i cuidat, i s'ha convertit en una bona amiga, una segona mare. És l'unica persona "de fora" que ha conegut la Maddie a part del seu amor, l'Olly.
- L'única raó per la qual he afegit aquesta foto és perquè la Maddy i la seva mare tenien la tradició de jugar al Phonetic Scrabble (Scrabble Fonètic), i aquesta resulta ser extranyament bona, fins i tot si s'inventa paraules de tant en tant, jeje.
´- L'escena on l'Olly i la seva germana els porten un Bundt a la Maddy i la seva mare. És una tradició que cada cop que es canvien de casa, els donen un d'aquests estranys pastissos als veïins.
- La primera vegada que la Maddy surt a fora. Es tracta d'una escena súper emotiva.

I aquí és on aquest post s'acaba, espero que us hagi agradat. Deixeu comentaris, intentaré penjar una entrada més el més aviat possible.

Avui, per canviar, la quote amb la qual acabarà el post sera d'aquesta novel·la. En la versió anglesa, deia que faria un post de frases d'EE, però no ho veig possible en català. Tot i així, segurament escriure una ressenya. Ja veurem, però fins aleshores...
“Maybe growing up means disappointing the people we love.”