3/22/2017

NEW POSTS!






Hey Ravens! Una entrada curta i ràpida per informar-vos sobre les entrades que penjaré aquesta setmana i la que ve (més o menys). Com sempre, primer en anglès i després en català.

FRASES: haureu vist una secció a la part de "New Posts" anglesa, però la veritat és que no la traduïré al català, ja que hi ha llibres que no han estat traduïts a aquesta llengua.
ESTRENA A EUA DE LA PEL·LÍCULA EVERYTHING, EVERYTHING: com molts debeu saber, un dels meus llibres preferits és Everything Everything (hauria de fer una ressenya, algun dia), de Nicola Yoon. Va aparèixer a The List, la qual podeu accedir clicant aquí. S'ha fet una adaptació per la gran pantalla, i s'ha estrenat AVUI! Comentaré què en penso a partir del tràiler, i també com ODIO que no la puguem veure fins a l'agost, des d'Espanya.

Abans de deixar aquest post per acabat, haig de dir-vos que he tingut alguns problemes tècnics, i no podré fer més cartells pels títols de les entrades. Sento les molèsties, però espero que seguiu gaudint del bloc.
“A good book is an event in my life” Stendhal

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada